HOME        SUGGESTIES     VRAGEN EN ANTWOORDEN       OVER JENAAM.NL
Dutch English
DIENSTEN
F.A.Q.
WHOIS
CONTACTEER ONS

 
 OOK NATUURLIJKE PERSONEN KUNNEN EEN DOMEINNAAM ONDER .NL REGISTREREN 

 

 Tuonome.nl
 "We have a name 
   for domain names!"

TIPS BIJ DE KEUZE VAN JE DOMEINNAAM

Wanneer je een domeinnaam kiest moet je voor ogen houden dat die beknopt en makkelijk te onthouden zou moeten zijn.  Zo vinden mensen je gemakkelijk terug op het Internet.  Denk eraan dat de naam van je bedrijf of jouw eigen naam niet noodzakelijk overeenstemmen met je roepnaam.  

Een domeinnaam stelt je in staat jezelf bekend te maken bij het publiek.  Waarom zou je aarzelen?  Registreer jouw domeinnaam nu!  

Het is niet strikt noodzakelijk web space te hebben of je eigen web site te creren.  Je kan dat net zo goed even uitstellen en alvast je domeinnaam registreren.  Zo ben je er zeker van dat niemand anders de domeinnaam zal registreren die je voor ogen had voor jouw web site of e-mail adres.  

Wanhoop echter niet wanneer jouw favoriete domeinnaam al geregistreerd is door iemand anders.  Wees creatief en waag je kans!  Misschien heb je meer succes als je woorden zoals "web" of "online" toevoegt.  En waarom zou je het niet proberen met een afkorting?  

Veel succes bij het registreren van jouw domeinnaam! 

   
Registreer jouw domeinnaam NU!
WWW. 
Verifieer of jouw domeinnaam nog vrij is 

Copyright 2000 - 2001 Tuonome.nl BV
TUONOMEGROUP, registratie van domeinnamen onder het ccTLD .nl  Geregistreerd agent van SIDN en lid van CORE voor .com .net .org